Albert Galceran i Oriol Aguilà a les oficines del Festival Internacional Castell de Peralada

Albert Galceran i Oriol Aguilà a les oficines del Festival Internacional Castell de Peralada

Aquesta setmana dona el tret de sortida la 33a edició del Festival Castell de Peralada, una cita imprescindible pels amants de la lírica que, estiu rere estiu, confirma la seva vocació i amor per l’òpera i el cant líric. Però també és un festival compromès amb la nova creació, la dansa, el món simfònic i, sobretot, les grans veus.

En aquesta edició dels Moments d’òpera volem fer una aproximació a com pot fer-se possible una iniciativa com aquesta, quins són els principals al·licients i com s’ho han fet per tal d’aconseguir que la petita població de Peralada (Alt Empordà) esdevingui cada estiu la capital de la música en les seves diverses expressions.

Aquesta setmana conversem amb Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.