Maria Callas

Maria Callas

El 2 de desembre de 1923 naixia a Nova York una de les veus més llegendàries de la història de l’òpera, Maria Callas. La Callas va esdevenir, per mèrtis propis, una de les celebritats de la seva època, i amb el temps tota una referència de la interpretació lírica.

Amb només 53 anys de vida, les interpretacions de Maria Callas han esdevingut un testament per les generacions posteriors que prenen la seva manera d’entendre l’espectacle operístic com una referència, sobretot pel que fa a la manera d’interpretar als personatges i donar-los vida i dramatisme.

Aquesta setmana als Moments d’òpera volem recordar a la soprano en el 95è aniversari del seu naixement, i ho fem repassant la seva biografia com a cantant, i escoltant molts dels fragments d’òpera que van fer-la famosa.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.