Albert Galceran i Christina Scheppelmann

Albert Galceran i Christina Scheppelmann

Aquesta setmana passa pels Moments d’òpera la Sra Christina Scheppelmann, que des del mes de setembre de 2014 és la directora artística del Gran Teatre del Liceu, en substitució de Joan Matabosch, que actualment dirigeix el Teatro Real de Madrid.

Amb Scheppelmann fem un repàs de la temporada que just començava el passat 7 d’octubre amb les representacions de Nabucco (G.Verdi) i que s’allargarà fins al proper mes de juliol.

Coneixerem les particularitats de cada producció i, alhora, el tarannà de la màxima responsable dels resultats artístics d’una de les instal·lacions culturals més rellevants del país, i la més destacada pel que fa a la lírica.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.