René Jacobs

René Jacobs

El proper 3 de desembre el Palau de la Música Catalana acollirà la representació -en versió de concert- de l’òpera Le nozze di Fígaro de Wolgang Amadeus Mozart, i llibret en italià de Lorenzo Da Ponte, obra mestra estrenada a Viena l’any 1786.

Es tracta d’un concert que, sota direcció del contratenor belga Rebé Jacobs, servirà per donar el tret de sortida a la trilgia Mozart – Da Ponte, atès que les properes temporades Jacobs serà al Liceu per dirigir Così fan tutte i Don Giovanni; els tres títols que han esdevingut peces clau en la història de la música i l’òpera en particular.

I el reclam de Jacobs no és l’únic al·licent, atès que ve acompanyat per l’Orquestra Barroca de Freiburg i un repartiment estel·lar que, segur, farà les delícies del públic assistent. Aquí trobareu tota la informació.

Per tot plegat, aquesta setmana ens hem decidit per aquest títol. Així tan si teniu previst assistir al concert, com si no, us proposem descobrir (o recordar) les impecables noces de Fígaro.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.