Galceran i Alier a La Xarxa

Galceran i Alier a La Xarxa

Aquesta setmana parlarem d’òpera, però no ho farem sols, sinó que ens acompanyaran dues veus que, des de la seva vessant, ens ajuden a estimar aquest bell art: Roger Alier i Enric Martínez-Castignani.

D’una banda ens acompanyarà el divulgador de l’òpera Roger Alier, un dels crítics més llegits i respectats del país, que des de l’any 1960 segueix les temporades del Gran Teatre del Liceu i la dels teatres més rellevants del món. També és el responsable de multitud de projectes artístics que tenen la voluntat de donar a conèixer la lírica i divular-la entre el gran públic.

Així amb Roger Alier podrem parlar de la situació actual del món de l’òpera, i en particular de Barcelona, però sense oblidar iniciatives com les temporades dels Amics de l’Òpera de Sabadell o d’altres que volen donar a conèixer les veus joves que, en definitiva, són les veus del demà. Farem un repàs a la biografia d’Alier en aquests més de 50 anys de carrera professional.

Enric Martínez-Castignani

Enric Martínez-Castignani

Però també ens agradarà molt donar la benvinguda a l’estudi dels Moments d’òpera al baríton Enric Martínez-Castignani, cantant que fins el 29 de novembre podem veure al damunt de l’escenari del Liceu com a Lesbo, a l’aplaudida òpera Agrippina de Händel.

A més l’Enric ens presentarà el projecte Life Victòria – Barcelona, un nou festival dedicat al lied i que del 9 al 14 de desembre ompliarà de cançó alemanya la capital catalana, sota l’empara de la Fundació Victòria dels Àngels.

Així si voleu saber quina és l’òpera favorita de Roger Alier, quins són els seus cantants favorits o què va fer que s’enamorés de l’òpera, no deixeu de sintonitzar-nos.

Però, a més, podreu saber qui hi ha al darrera d’un nou festival que, des de l’amor al lieder, reivindicarà la figura de la soprano Victòria dels Àngels a través de les grans veus del moment, i ajudant a les veus del futur.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.