Rolando Villazón (foto: blog villazonista)

Rolando Villazón (foto: blog villazonista)

El proper dia 27 de juny a les 20:30h el tenor mexicà Rolando Villazón serà al Palau de la Música Catalana protagonitzant un concert dedicat íntegrament a Giuseppe Verdi, amb motiu del bicentenari del compositor.

Per aquest motiu aquesta setmana li dediquem de manera íntegra els Moments d’òpera, una edició especial en la què farem un repàs a la biografia del cantant mexicà, i també parlarem amb la Teresa Garcia, l’ànima del blog villazonista, una apassionada de l’òpera i de la veu de Rolando Villazón en particular.

Així en poc més de cinquanta minuts podrem saber quins han estat els èxits que l’han fet ser un dels cantants més estimats del moment, però també recordarem els seus problemes de salut i la seva relació amb la cantant Anna Netrebko.

Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.