Un moment de la presentació

Un moment de la presentació

Nombroses personalitats van assistir a la presentació dels Moments d’Òpera, que ahir va realitzar-se a la Biblioteca Popular Santa Oliva d’Olesa de Montserrat. A banda dels directius de COMRàdio, l’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, que va ser el primer en prendre la paraula. Prat va elogiar la tasca d’Albert Galceran en aquesta emissora municipal, i va felicitar COMRàdio per haver-se fixat en el seu talent, que és exportable al 100%.

Posteriorment, va prendre la paraula la directora d’Olesa Ràdio, Anna Casado, qui va remarcar la importància que té per aquesta emissira local la inclusió del programa d’Albert Galceran a la graella de COMRàdio. Casado va destacar la voluntat de servei públic i la defensa de la informació de proximitat que practica COMRàdio, alhora que va recordar l’escola que és i ha estat per a tants professionals com Galceran aquesta emissora.

El Director General de COMRàdio, Francesc Triola, també va assistir a aquest acte que va omplir de gom a gom la Biblioteca d’Olesa de Montserrat. Després d’elogiar la trajectòria professional d’Albert Galceran, Francesc Triola va destacar la importància de dotar el país d’un policentrisme informatiu que advoqui per la proximitat informativa i de qualitat. I va elogiar, tanmateix, la voluntat de l’emissora de compartir programes i continguts per a tothom a través de la Sindicada.

COMRàdio ha d’optar per donar un servei a la ciutadania, com va assegurar Francesc Triola. I és que, en aquest sentit, el Director General de l’emissora va remarcar que, moltes vegades, els professionals d’aquest àmbit treballen per facilitar l’accés dels ciutadans fins els mitjans públics.

Triola també va recordar que COMRàdio, malgrat haver vist disminuïts els seus recursos econòmics durant els darrers tres anys, ha continuat seguint una línia de qualitat a l’abast de molt poques altres emissores.

Finalment, va ser el torn d’Albert Galceran, director i presentador de l’espai Moments d’Òpera. El treballador d’Olesa Ràdio va recordar que el seu programa defugirà dels tecnicismes innecessaris del món de l’òpera, i sempre facilitarà a l’oient les claus i els exemples de tot allò que es vulgui explicar. En aquest sentit, Galceran va remarcar que el seu programa, que arribarà a emetre les millors versions de vint òperes diferents, gaudirà d’una estructura simple i accessible per a tothom.

A l’acte d’ahir dimecres, també van assistir diferents dirigents de COMRàdio, com ara el cap de programes de l’emissora, Núria de José o la Cap d’Acció Local, Vicky Gómez. Alhora, el Delegat del Govern de la Generalitat a la província de Barcelona, Salvador Jorba, fidel oïent del programa, va assitir a títol personal a la presentació. Ja en clau local, la presentació de Moments d’Òpera també va comptar amb l’assistència del regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi Martínez.

Adjunt podeu escoltar la gravació de la presentació.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.